Velkommen til Maxim Vinduespolering I/S

Vi er et mindre firma bestående af 4 vinduespolerer som udfører vinduespolering for private, virksomheder, butikker samt det offentlige. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for at du altid er tilfreds! Vi prioriterer kvalitet, stabilitet og tillid højt! Vi yder derfor en god service med et smil, og vi gør vores yderste for en god kontakt til dig som kunde!

Du er vores levebrød og derfor gør vi vores yderste for et godt samarbejde – ganske enkelt. Vi imødekommer individuelle ønsker og behov og på den måde prøver vi at give dig en stabil og tillidsfuld vinduespolerer-aftale.

Se nederste hvad vores andre kunder siger om os.

Vores faste vinduespolerer:

Henrik Johnsson
Henrik JohnssonVinduespolerer
Martin Vick
Martin VickVinduespolerer
Pernille Vick
Pernille VickVinduespolerer
Martin Nanche
Martin NancheVinduespolerer
Thomas Maxim
Thomas MaximIndehaver/Vinduespolerer
Cecilie Maxim
Cecilie MaximIndehaver/Kontor

Fordele ved at vælge os

“Tilfredse kunder er den bedste reklame.” Dette ordsprog er fundamentet i vores firma. Sammen med Theis, Martin, Tobias og Cecilie gør vi vores bedste for at leve op til vores kunders individuelle ønsker og behov.

Nemme betalingsmetoder

Girokort (Via Postkassen eller e-mail)

Betalingsservice

MobilePay

Kontant betaling 

Vores fordele

  • Kvalitet og stabilitet i top
  • Vi tilpasser os dit ønske
  • Få en fast aftale
  • Billige priser
  • God kundekontakt
  • Den samme vinduespudser hver gang

Hvad siger vores kunder?

“For mig står Maxim Vinduespolering for: Troværdig og tillidsfuld kundekontakt. Fleksibel, positiv og imødekommende. Stabil og super tilfredsstillende service – vinduespolering til UG. Vigtige værdier som til fulde opfyldes, hvorfor jeg virkelig finder Maxim Vinduespolering anbefalingsværdig. “
Susanne Sørensen, Hadsten
” Vi er super godt tilfreds med Thomas´s service. Han er altid hyggelig at få besøg af, og hans arbejde er altid udført perfekt.”
Berit, Lystrup
“Hos Maxim får man ikke bare udført et godt stykke arbejde, man får også altid smilende og engagerede folk ind af døren.
Vi har været super tilfredse, og sætter pris på holdningen: Vinduespudsningen ikke bare er noget der skal overståes, men noget til skal gøres, så det ser godt ud.”
Bente Sabroe, Risskov
“Maxim vinduespolering er et trygt og stabilt firma at arbejde sammen med. Der er styr på tingene. Resultatet er perfekt. Alle udfordringer løses uden problemer. “
Lisbet, Hinnerup