Du er vores levebrød!

Vi gør vores yderste for et godt samarbejde da du er vores  levebrød. ganske enkelt.

Vi imødekommer individuelle ønsker og behov. På den måde prøver vi at give dig en stabil og tillidsfuld vinduespudser-aftale.

Se nederste hvad vores andre kunder siger om os .

Fordele ved at vælge os

Et ønske om at danne et firma hvor kunderne føler sig prioriteret højt, var mit ønske fra starten af.  Siden 2008 har jeg leveret kvalitetsaftaler indenfor vinduespolering.

“Tilfredse kunder er den bedste reklame.” Dette ordsprog er fundamentet i mit firma. Sammen med mit lille team gør vi vores bedste for at leve op til vores kunders individuelle ønsker og behov.

Vi har gjort betalingen nem for dig!

Vælg selv imellem:

Girokort (i Postkassen).

Girokort (pr. mail).

Betalingsservice (5 kr. i administration).

Kontant.

Udvendig 0g indvendig vinduespolering af alle slags vinduer. Alle sæber er svanemærket.

En smart metode til vinduer i højden. Vandet bliver ved hjælp af filtre renset så rent at det ikke efterlader spor eller kalkrester. Vi kan med kulfiberstænger nå  op til 20 meter i højden.

Vores fordele

  • Kvalitet og stabilitet i top.
  • Vi tilpasser os dit ønske.
  • Tilfredshedsgaranti.
  • Få en fast aftale.
  • God kundekontakt.
  • Nemme betalingsmetoder.

Hvad siger vores kunder?

“For mig står Maxim Vinduespolering for: Troværdig og tillidsfuld kundekontakt. Fleksibel, positiv og imødekommende. Stabil og super tilfredsstillende service – vinduespolering til UG. Vigtige værdier som til fulde opfyldes, hvorfor jeg virkelig finder Maxim Vinduespolering anbefalingsværdig. “
Susanne Sørensen, Hadsten
” Vi er super godt tilfreds med Thomas´s service. Han er altid hyggelig at få besøg af, og hans arbejde er altid udført perfekt.”
Berit, Lystrup
“Hos Maxim får man ikke bare udført et godt stykke arbejde, man får også altid smilende og engagerede folk ind af døren.
Vi har været super tilfredse, og sætter pris på holdningen: Vinduespudsningen ikke bare er noget der skal overståes, men noget til skal gøres, så det ser godt ud.”
Bente Sabroe, Risskov
“Maxim vinduespolering er et trygt og stabilt firma at arbejde sammen med. Der er styr på tingene. Resultatet er perfekt. Alle udfordringer løses uden problemer. “
Lisbet, Hinnerup
“Brødtekst skal ind her “
NUMMER5, Hadsten
“Brødtekst skal ind her “
NUMMER6, Hadsten
“Brødtekst skal ind her “
NUMMER7, Hadsten
“Brødtekst skal ind her “
NUMMER8, Hadsten